Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park Germany

Plopsa wil Duits attractiepark Holiday Park ook 's winters openstellen

17-01-2023, 12.30 uur

Holiday Park voegt zich bij de Europese attractieparken die ook 's winters toegankelijk zijn. Het is de bedoeling om het Duitse Plopsa-pretpark tijdens het winterseizoen van 2023 en 2024 volledig te openen. Dat bevestigt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings. Tot nu toe is 's winters alleen een klein deel van het park in gebruik.

Onder de noemer Holiday Park Winter worden op bepaalde dagen in de wintermaanden het overdekte gedeelte Holiday Indoor en themagebied Majaland opengesteld. Vanaf eind 2023 moeten ook de meeste buitenattracties operationeel zijn in de winter.

Op de nieuwe openingskalender is te zien dat Holiday Park tussen begin november 2023 en zondag 7 januari 2024 geopend zal zijn op alle zaterdagen en zondagen en tijdens de volledige kerstvakantie. In november zijn de poorten open van 10.00 tot 17.00 uur, in december en januari van 11.00 tot 18.00 of 19.00 uur.

Mega coaster
Over het winterse attractieaanbod is nog niets bekend. De opvallendste buitenattracties zijn mega coaster Expedition GeForce, lanceerachtbaan Sky Scream, zweefmolen Lighthouse Tower, vrijevaltoren Free Fall Tower, vliegtuigmolen Sky Fly, boomstambaan Wickie Splash, disk'o coaster Die Große Welle, watergevecht Splash Battle en wildwaterbaan DinoSplash.

Meer Holiday Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be