Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vechtpartij bij Efteling-attractie Symbolica: drie mannen aangehouden

16-01-2023, 14.16 uurBeeld: @natas1985

In de Efteling heeft zondagmiddag een vechtpartij plaatsgevonden. Bij de attractie Symbolica ontstond een conflict tussen bezoekers en personeelsleden. Volgens omstanders zijn beveiligers van het attractiepark mishandeld. Uiteindelijk heeft de politie drie mannen opgepakt: twee van 20 en 47 jaar uit Den Bosch en één van 41 jaar uit Waalwijk.

De exacte aanleiding is niet duidelijk. In een TikTok-filmpje spreekt een ooggetuige over "een dikke fittie in de Efteling", waarbij geslagen en geschreeuwd werd op de Pardoes Promenade. De aangehouden personen zijn verhoord, vertelt een politiewoordvoerster aan Looopings.

"Daarna zijn ze in vrijheid gesteld." Twee medewerkers van de Efteling hebben aangifte gedaan tegen de vechtersbazen. "De politie doet verder onderzoek en maakt daarna een dossier op", vult de voorlichtster aan.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be