Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris laat kerstboom nog even staan vanwege harde wind

15-01-2023, 12.22 uurBeeld: @DLPReport

Het kerstseizoen van Disneyland Paris is al een week achter de rug, maar de grote kerstboom in het Disneyland Park staat er nog steeds. Normaal gesproken wordt het 24 meter hoge gevaarte vrijwel direct na de kerstvakantie gedemonteerd. Dat bleek dit jaar geen optie.

De boom is sinds begin november 2022 te vinden op Town Square, het plein achter treinstation Main Street Station. Voor het afbreken ervan moet een enorme hijskraan ingezet worden. Door de harde wind van de afgelopen week was dat tot nu toe niet mogelijk. Er staan al wel bouwschuttingen om de kerstboom heen.

De blikvanger zal verdwijnen zodra de weersomstandigheden het toelaten. Dat gebeurt buiten openingstijd. Andere kerstdecoraties in het Disney-resort konden al wel weggehaald worden. Disneyland viert traditiegetrouw kerst tot de laatste dag van de kerstvakantie.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be