Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Glazen deur van Lego-winkel Disneyland Paris gebroken

14-01-2023, 16.40 uurBeeld: @DLPWelcome

Een glazen deur van de Lego-winkel in Disneyland Paris is vanochtend in duizenden stukjes uiteengespat. Het gevaarte brak af, vermoedelijk door de harde wind. Foto's van omstanders tonen hoe het voetpad naast de etalage bezaaid is met glas.

Ook de deurgrepen belandden op de grond. Tijdens het voorval was The Lego Store geopend voor publiek. Over eventuele gewonden is niets bekend. De souvenirwinkel bevindt zich in Disney Village, het vrij toegankelijke restaurant- en winkelgebied naast de Disney-parken.

Een week geleden viel ook al een glazen deur kapot in het Disney-resort. Toen brak een toegangsdeur van New York Boutique af, de winkel in Disney Hotel New York - The Art of Marvel.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be