Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Foto's: Tikibad in Duinrell bijna twee weken dicht voor groot onderhoud

11-01-2023, 17.43 uur

Het Tikibad in Duinrell blijft tijdelijk gesloten. Sinds maandag 9 januari zijn de deuren van het subtropische zwemparadijs dicht. De komende tijd vindt een jaarlijkse onderhoudsbeurt plaats. Op meerdere plekken in het complex staan steigers voor allerhande werkzaamheden.

Medewerkers houden zich bijvoorbeeld bezig met het inspecteren van materialen, het vervangen van onderdelen en een grote schoonmaak, vertelt een woordvoerster aan Looopings. Vanaf vrijdag 20 januari verwelkomt het Tikibad weer bezoekers.

"Er staan dit jaar geen grote veranderingen op de planning", aldus de voorlichtster. In 2019 kondigde het Wassenaarse attractiepark nog een nieuwe, ovaalvormige waterglijbaan aan, maar dat project is door de coronacrisis in de ijskast beland. Duinrell werkt ondertussen wel aan een nieuw themagebied in het pretpark.







Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be