Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Frans gezin betrapt op diefstallen in Plopsaland

10-01-2023, 11.43 uur

Een Frans gezin is zondag aangehouden in Plopsaland De Panne na het plegen van meerdere diefstallen. Rond het middaguur merkten andere bezoekers dat er bankpasjes en geld werden gestolen uit een buggy. Ook in een souvenirwinkel sloeg het koppel toe.

De Fransen, die met hun kinderen aanwezig waren in het Vlaamse attractiepark, parkeerden hun kinderwagen naast een andere buggy. Daar troffen ze een portefeuille aan, die de moeder van het gezin meenam. Ze haalde er pasjes en contant geld uit.

De portemonnee werd later teruggevonden in een toiletruimte, meldt de regionale politie. Na een kort onderzoek konden de daders ontmaskerd worden. Vervolgens bleek dat zij ook speelgoed hadden gestolen uit één van de Plopsa-winkels.

Politiebureau
Voor een verdere afhandeling van de zaak zijn de bezoekers in kwestie meegenomen naar het plaatselijke politiebureau. Daar is een proces-verbaal opgesteld.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be