Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland verhoogt toegangsprijs naar 44,90 euro in 2023

13-03-2023, 23.31 uur

Voor een dagje Bobbejaanland moet dit jaar bijna 45 euro afgerekend worden. Het Vlaamse pretpark heeft het kassatarief met enkele euro's verhoogd. Vorig jaar kostte een regulier entreebewijs nog 42,90 euro. In 2023 bedraagt de toegangsprijs voor volwassenen 44,90 euro.

Daarmee is Bobbejaanland bijna even duur als Walibi Belgium, waar op dit moment een entreeprijs van 45 euro gehanteerd wordt. Plopsaland De Panne is met 48,50 euro nog een stuk duurder. Bellewaerde Park vraagt aankomend voorjaar 42 euro voor een kaartje.

De verhoging hangt volgens een woordvoerster van Bobbejaanland samen met diverse investeringen en gestegen kosten voor personeel, energie en inkoop. Ze benadrukt dat online goedkopere tickets aangeboden worden. Ook lopen er het hele jaar door acties voor voordeligere kaartjes.

Opgeknapt
Veel andere Belgische attractieparken voeren tijdens het seizoen ook geregeld prijsstijgingen door. Bobbejaanland belooft dat het maximumtarief van 44,90 euro dit jaar niet verder meer zal stijgen. Het park presenteert in mei 2023 de attractie Terra Magma; de vernieuwde versie van waterbaan Indiana River. Verder worden de Saloon en de Candy Shop opgeknapt.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be