Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Pluto en Donald Duck spelen Annemaria Koekoek met bezoekers Disneyland Paris

07-01-2023, 22.09 uurBeeld: @DLPReport

Normaal gesproken poseren de Disney-figuren in Disneyland Paris voor een foto, maar soms gooien de personages het over een andere boeg. Donald Duck en Pluto waren vanmiddag overduidelijk in een speelse bui. Samen met de bezoekers van het Walt Disney Studios Park besloten ze het klassieke spel Annemaria Koekoek te doen.

Op beelden van fansite DLP Report is te zien hoe een twaalftal kinderen meedoet met de activiteit, die in het Frans Un, Deux, Trois, Soleil wordt genoemd. Vlamingen spreken over Eén, Twee, Drie, Piano.

Pluto positioneerde zich bij een grote poort op het entreeplein van het attractiepark. Omdat het karakter niet praat, zorgde een Disney-medewerker voor de begeleidende tekst. Donald en de kinderen probeerden ondertussen ongezien dichterbij te sluipen. Ouders filmden het tafereel.

Schattig
Er wordt enthousiast op gereageerd. "Man, dit is zó schattig", schrijft iemand op Twitter. "We hebben meer van dit soort interactieve momenten met personages nodig in de Disney-parken", zegt een ander.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be