Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Glazen deur valt kapot in hotel Disneyland Paris

07-01-2023, 21.05 uurBeeld: En-attendant Dlp

In een themahotel van Disneyland Paris is vanmiddag een ongeluk gebeurd met een glazen deur. Het incident vond plaats in de lobby van Disney Hotel New York - The Art of Marvel. Eén van de deuren richting de souvenirwinkel New York Boutique raakte los en kwam op de grond terecht.

Daardoor brak het glas, zo blijkt uit foto's die gepubliceerd werden op Facebook. De oorzaak van het voorval is onduidelijk. Ook is niet bekend of er omstanders gewond zijn geraakt. Disneyland geeft daar zelf geen informatie over.

Na het ongeval werd het gebied afgezet met paaltjes en linten. De afbeeldingen tonen hoe hotelmedewerkers de doorgang blokkeren, in afwachting van hulp.

Renovatie
Het assortiment van New York Boutique bestaat voornamelijk uit Marvel-souvenirs. De winkel opende in juni 2021, nadat het hotel tweeënhalf jaar gesloten was voor een renovatie.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be