Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Video: youtubers brengen de nacht illegaal door in Engels pretpark Alton Towers

07-01-2023, 12.35 uur

Het Engelse attractiepark Alton Towers heeft bezoek gehad van een groep brutale youtubers. De anonieme videomakers braken onlangs in bij het pretpark, dat momenteel gesloten is voor publiek. Op YouTube-kanaal Out Of Society verscheen vrijdag een ruim 22 minuten durende videoreportage van het nachtelijke uitstapje.

"We verkennen een verlaten pretpark en vieren een feestje", luidt de titel. De inbrekers tonen niet hoe ze de beveiligde locatie binnenkwamen. Wel brengen ze verschillende bekende plekken in Alton Towers in beeld, waaronder het bekende kasteel in het hart van het park. Daar klimmen ze bovenop.

Dat de youtubers niet bang zijn om betrapt te worden, blijkt wel uit het feit dat ze allesbehalve voorzichtig te werk gaan. Hun illegale ontdekkingstocht kenmerkt zich door een heleboel infantiel gebrabbel en geschreeuw. Bovendien laten ze meermaals een drone vliegen en wordt er gegooid met spullen.

Veiligheidsbeugel
Tijdens de schaamteloze expeditie komen de youtubers onder meer terecht in halloweenspookhuizen, het station van houten achtbaan Wicker Man en kindergebied CBeebies Land. In het station van rollercoaster The Smiler laten de inbrekers zichzelf voor het eerst zien, hetzij grotendeels onherkenbaar. Eén van hen heeft een losliggende veiligheidsbeugel gepakt.

In het laatste gedeelte van de video staan de onuitgenodigde gasten bovenop de 20 meter hoge dive coaster Oblivion. Ze dansen en zingen mee met liedjes, zoals Everybody van de Backstreet Boys, Ghostbusters van Ray Parker Jr. en 1001 Arabian Nights van de Nederlandse band Ch!pz. Tot nu toe werden de beelden ruim 2500 keer bekeken.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be