Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: kerstelfjes Walibi zetten rolstoel van bezoeker in als rendier

07-01-2023, 13.49 uurBeeld: @joelintveld

Entertainers van Walibi Holland hebben een rolstoel van een bezoeker op een lollige manier benut. In het attractiepark lopen tijdens de kerstvakantie op verschillende plekken brutale kerstelfjes rond, die twaalfjes worden genoemd. Vrijdag hadden de twaalfjes het voorzien op de elektrische rolstoel van een pretparkfan, zo is te zien in een komisch filmpje.

De twaalfjes vroegen passerende kinderen steeds om hun slee te trekken; in werkelijkheid een rechthoekig plateau met wat blikken erachter. Toen trouwe Walibi-liefhebber Joël in 't Veld verscheen, kregen de figuren een beter idee.

In 't Veld zit in een rolstoel door een lichamelijk beperking. "Het entertainment zat de hele tijd te azen op mijn rolstoel", vertelt hij aan Looopings. "Het leek me een grappig idee om die als rendier te gebruiken." In een video is te zien hoe de twaalfjes dankzij de fan een rondje maken over W.A.B. Plaza, bij zweefmolen Super Swing, carrousel Merrie Go'Round en restaurant Club W.A.B.

Bijna overal in
Ondanks de rolstoel komt In 't Veld graag in Walibi. "Ik ben een trouwe bezoeker, Walibi Holland gaat het leukst om met mensen die niet kunnen lopen. Ik kan daar bijna overal in. Dat is in andere parken wel anders." Ook over het entertainment is hij te spreken. "Ik heb de hele dag nog heel leuke interacties gehad met deze gasten."Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be