Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Podcast: vooruitblikken op alle hoogtepunten van pretparkseizoen 2023

08-01-2023, 09.50 uur

Klik hier voor alle afleveringen van de Looopings Podcast

2023 belooft een boeiend jaar te worden voor de Europese pretparkwereld, met een flink aantal grote nieuwe attracties. Maar wat worden de absolute hoogtepunten? In de Looopings Podcast kijken pretparkkenner Pieter Leebooij en Looopings-hoofdredacteur Wessel Wit met een kritische blik naar het aankomende pretparkseizoen.

Aan de hand van een persoonlijke top vijf bespreken ze de projecten die pretparkfans in 2023 absoluut niet mogen missen. Al snel blijkt dat we voor de meest opzienbarende toevoegingen naar het buitenland moeten. Parken in Frankrijk en Spanje spannen dit jaar de kroon. Ook in bijvoorbeeld Oostenrijk, Polen en Zweden gebeurt een hoop.

Verder is er aandacht voor investeringen in onder meer Bobbejaanland en Movie Park Germany. Uiteraard blijven ook toevoegingen dichter bij huis - in de Efteling, Toverland, Walibi Holland, Slagharen en Hellendoorn - niet onbesproken. Wat doen de Nederlandse attractieparken goed en wat kan er beter? En welke rol gaan de inflatie en de energiecrisis nog spelen?

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Podimo, YouTube, Overcast, Podcast Addict, Castro en TuneIn.
Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be