Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet 's winters friet met zuurkool en spekjes op het menu

09-01-2023, 13.21 uurBeeld: @cindy_ve

Wie een keer iets anders wil dan een simpel bakje friet, kan in de Efteling een speciale winterse variant proberen. Tijdens het winterseizoen, dat nog tot begin maart duurt, serveert het attractiepark een nieuw frietgerecht met onder andere zuurkool.

De zogenoemde loaded fries zuurkool staat op het menu bij de Smulpaap, de horecalocatie op het Anton Pieckplein. Naast zuurkool bestaat de frietspecialiteit uit spekjes, rode ui, augurk en mosterdsaus. Er moet 6 euro voor afgerekend worden.

Net als tijdens de vorige Winter Efteling is bij de Smulpaap ook friet met bospaddenstoelenstoof, rucola, rode ui en truffelmayonaise verkrijgbaar. De truffelmayonaise is sinds kort vegan, waardoor nu sprake is van een volledig vegan gerecht.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be