Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium werkt toe naar winteropening in 2023: 'Contract met de Kerstman'

01-01-2023, 18.00 uur

Walibi Belgium is bezig met voorbereidingen voor een winteropening. Vanaf eind dit jaar zal het pretpark in Waver ook in de kerstperiode toegankelijk zijn. Om aandacht te vragen voor het nieuwe winter-evenement werd zogenaamd een deal gesloten met de Kerstman.

Vandaag kwamen foto's naar buiten waarop te zien is hoe de Walibi-kangoeroe en de Kerstman samen "het contract van het jaar" tekenen. "Walibi en de Kerstman ondertekenden zojuist de opening van het park voor de winter van 2023", laat het park weten. Er werd ook geproost met glazen champagne.

Walibi Belgium-directeur Jean-Christophe Parent sprak al in 2017 de ambitie uit om ook 's winters open te gaan. Daarom werd de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in overdekte locaties en winterharde faciliteiten. Welke attracties precies operationeel zullen zijn in de wintermaanden is nog niet duidelijk. Ook zijn er nog geen exacte data bekend.

Zusterparken
Het aankomende zomerseizoen start op zaterdag 1 april. In zusterparken Walibi Holland en Walibi Rhône-Alpes is deze winter al sprake van een volledige winteropening. Walibi Belgium presenteerde in 2014 al wel eenmalig een kleinschalige kerstmarkt met enkele kinderattracties. Dat werd geen succes.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be