Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Video: Attractiepark Slagharen trapt 2023 af met muzikale vuurwerkshow

02-01-2023, 17.39 uur

Attractiepark Slagharen is het nieuwe jaar begonnen met een muzikaal vuurwerkspektakel. Tijdens een oud-en-nieuwfeest konden honderden verblijfsgasten op het Fonteinplein bij de Free Fall kijken naar een speciale vuurwerkshow. Daarvoor werden Slagharen-deuntjes afgewisseld met epische filmmuziek.

De soundtrack bestond uit muziek uit Atlantis: The Lost Empire (2001), Treasure Planet (2002) en Uncharted (2022), aangevuld met instrumentale versies van Slagharen-nummers als het Randy & Rosie Lied. Voor de productie schakelde het park de vaste entertainmentpartner Aniba in. Regisseur Jeffrey Erens was afgelopen zomer ook verantwoordelijk voor het vuurwerk in Walibi Holland.

De afgelopen twee jaarwisselingen bleef Slagharen noodgedwongen dicht in verband met de coronamaatregelen. Afgelopen weekend kon er weer als vanouds gefeest worden. 2023 belooft sowieso een feestjaar te worden: het Overijssel pretpark viert het zestigjarig jubileum. Hoogtepunt moet de renovatie van darkride Wild West Adventure worden.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be