Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland schrapt vuurwerk vanwege harde wind

31-12-2022, 17.34 uurBeeld: Chris

De geplande vuurwerkshow in Plopsaland De Panne gaat vannacht niet door. Eigenlijk zouden bezoekers van het Vlaamse pretpark om middernacht kunnen kijken naar een vuurwerkspektakel om het nieuwe jaar in te luiden. In verband met de harde wind is besloten om het onderdeel te schrappen.

Dat heeft Plopsa zojuist bekendgemaakt. "Opgelet: door de hevige wind is het vuurwerk helaas afgelast", luidt de boodschap. De rest van het programma blijft wel intact. Zo is om 20.20 en 23.20 uur de avondshow Luminaria te zien. Om 20.30 en 23.30 uur treden Samson & Marie op. Tussen 21.30 en 23.20 uur staat dj Zina op het podium.

Om 23.59 uur wordt afgeteld naar 2023, gevolgd door een nieuwjaarsfeest met dj's Kobe Ilsen en Viktor Verhulst. De feestavond duurt van 18.30 en 01.00 uur. Tot 23.30 uur zijn alle attracties geopend als de weersomstandigheden het toelaten, met uitzondering van Heidi The Ride, De Dierenmolen, #LikeMe Coaster en de waterattracties.

Slag om de arm
Voor de avondopening moeten aparte tickets gekocht worden. In de Benelux hebben drie andere attractieparken een vuurwerkshow voorbereid: de Efteling, Slagharen en Duinrell. In Slagharen en Duinrell zijn alleen verblijfsgasten welkom.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be