Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BillyBird Park Hemelrijk

Brabants familiepark organiseert na drie jaar weer een nieuwjaarsduik

30-12-2022, 13.41 uur

In het Brabantse pretpark BillyBird Park Hemelrijk vindt na drie jaar weer een nieuwjaarsduik plaats. De afgelopen twee jaarwisselingen ging het evenement niet door in verband met de coronapandemie. Op zondag 1 januari 2023 krijgen durfallen opnieuw de kans om het nieuwe jaar fris te beginnen.

BillyBird, gelegen in Volkel, verwacht enkele honderden deelnemers. Een entreeticket voor het park - inclusief de nieuwjaarsduik - kost 2,50 euro. Abonnementhouders zijn zonder bijbetaling welkom.

De duik, gesponsord door Unox, start om 15.00 uur. Wie durft mee te doen, ontvangt een Unox-muts en een officieel certificaat van deelname. Er wordt gezorgd voor winterse hapjes en drankjes in een verwarmde tent. Voor de duikers staat na afloop een kom erwtensoep klaar.

Kleedruimte
Evenementenlocatie de Feesterij fungeert als kleedruimte. Kinderen kunnen zich uitleven in één van de binnenspeeltuinen. Het wordt zondag naar verwachting zo'n 13 graden in Volkel, met kans op een bui.

Meer BillyBird Park Hemelrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be