Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland plaatst aankondigingsbord voor vier nieuwe attracties

27-12-2022, 12.45 uurBeeld: @toverlandfans

Toverland wijst bezoekers vanaf nu op de nieuwe attracties die aankomend jaar opengaan. Bij de ingang van themagebied Avalon is een groot aankondigingsbord neergezet. "Four new rides", valt er te lezen. Daaronder staan ontwerpen van de attracties in kwestie, met het attractietype erbij.

Dat zijn parachutetoren Dragonwatch, vliegtuigmolen Pixarus, rondrit Garden Tour en kindercarrousel Jumping Juna. "Volg ons tijdens ons nieuwe avontuur", luidt de begeleidende tekst, die ook vertaald is in het Duits en Engels. Een QR-code verwijst naar de webpagina toverland.com/nieuw2023, waar het pretpark geïnteresseerden op de hoogte houdt van de ontwikkelingen.

Avalon opende in 2018 met twee attracties: wing coaster Fenix en boottocht Merlin's Quest. Achteraf gezien was het parkdeel in de ogen van Toverland toch niet compleet genoeg. Wanneer de toevoegingen opengaan, is nog niet bekendgemaakt. Tijdens de bouwwerkzaamheden blijft achtbaan Fenix regelmatig noodgedwongen dicht. In de kerstvakantie is de attractie wel operationeel.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be