Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: Walibi-mascotte viert feest met de Kerstman in nieuwe kindershow

26-12-2022, 14.17 uur

In Walibi Holland is deze kerstvakantie twee keer per dag een nieuwe kindershow te zien. Daarin organiseert de gelijknamige mascotte van het pretpark een feest voor de Kerstman en zijn elfjes, die tijdens de kerstdagen zwaar werk hebben verricht. Eén van de elfjes dreigt roet in het eten te gooien.

Toeschouwers leren dat brutale elfjes, die niet doen wat de Kerstman zegt, twaalfjes worden genoemd. Als een twaalfje uit onvrede de kerstdecoraties omgooit en de elektriciteitskabel doorknipt, staat het hele feest op losse schroeven. Er is kerstmagie nodig om het verhaal tot een goed einde te brengen.

De voorstelling wordt Walibi's After Christmas Party genoemd. Tijdens het nieuwe winter-evenement Bright Nights, dat nog loopt tot en met zondag 8 januari, is de productie om 13.30 en 15.30 uur te zien op het hoofdpodium bij reuzenrad La Grande Roue.

Kangoeroe
De mascotte van het attractiepark kreeg vorig jaar een ander uiterlijk. Het is voor het eerst dat de huidige versie van de bekende oranje kangoeroe een volwaardige eigen show heeft.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be