Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Lichtfestival Ouwehands Dierenpark met twee maanden verlengd

23-12-2022, 17.43 uur

Light Nights: AquaLuna, het winterse lichtfestival van Ouwehands Dierenpark, gaat twee maanden langer door dan aanvankelijk was aangekondigd. Eigenlijk zou het evenement tot en met het einde de kerstvakantie duren. Volgens de dierentuin blijkt het concept een groot succes te zijn. Daarom werd besloten door te gaan tot begin maart.

De lichtsculpturen blijven nog tot en met 4 maart in het park staan. Na de kerstvakantie vindt het festival nog plaats op alle zaterdagen, plus bijna de hele voorjaarsvakantie: vrijdag 24 februari tot en met zaterdag 4 maart. Tot en met 18 februari duren de Light Nights van 17.30 tot 21.00 uur, daarna van 18.30 tot 22.00 uur.

Losse Light Nights-kaartjes kosten 18 euro. Voor een combiticket, inclusief toegang tot het park vanaf 15.00 uur, wordt 21,50 euro gevraagd. Het evenement staat in het teken van waterwezens. De lichtkunstwerken zijn vormgegeven als onder meer nijlpaarden, walvissen, dolfijnen, zeepaarden, pinguïns en schildpadden.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be