Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell viert kerst en nieuwjaar met livestream vol influencers

25-12-2022, 11.16 uur

Duinrell presenteert een online wintershow om de feestdagen wat op te leuken. Fans van het Wassenaarse attractiepark kunnen tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag kijken naar een speciale livestream met de Duinrell-presentatoren en bekende TikTok- en YouTube-helden.

Onder de noemer Duinrell Live Viert De Winter wordt op eerste en tweede kerstdag een één uur durend programma uitgezonden, onder leiding van Eduard 'Ed' Verbaarschot en zijn collega's. Daarin gaan verschillende influencers met elkaar de strijd aan om een gouden kerstbal te bemachtigen.

Duinrell nodigde tiktokkers als Esmee Joanna, Senna Bellod, Quincy Voorhout, Jeffrey Parmentier, Maxime van Heteren en Sophie Langeveld uit. Vanochtend was het eerste deel te zien op het YouTube-kanaal van Duinrell. Morgen volgt om 09.00 uur een herhaling. Deel twee wordt uitgezonden op zondag 1 januari om 10.00 uur.

Volgers
Hoewel het gaat om een livestream, is de video vooraf opgenomen. Er komen ook veel dronebeelden voorbij. Voor Duinrell is de TikTok-doelgroep de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Het park heeft inmiddels bijna 470.000 volgers. Dat zijn er meer dan de concurrentie: de Efteling heeft er 394.000, Walibi Holland 209.000. Toverland moet genoegen nemen met 58.000 volgers.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be