Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Hasselt

Foto's: Plopsa vernieuwt K3-attracties in Hasselt

19-03-2023, 12.47 uur

K3 heeft een prominentere plek gekregen in het Belgische pretpark Plopsa Indoor Hasselt. Het buitengebied van het attractiepark werd de afgelopen weken vernieuwd. Daarbij zijn Het K3-Verkeerspark en De K3-Brandweermolen voorzien van nieuwe decoraties.

Voorheen had het verkeerscircuit met trapwagens een vrij sober uiterlijk. Om daar verandering in te brengen, koos Plopsa voor de toevoeging van veel kleurrijke decorelementen. Een gigantische geluidsbox en een enorme microfoon springen nu het meest in het oog.

In de omgeving komen bezoekers voortaan felgekleurde muzieknoten, blokken en cadeautjes tegen. Ook een tankstation in K3-stijl werd opgeknapt. Verder zijn de attracties voorzien van nieuwe entreeborden. De komende periode worden nog enkele details afgewerkt.

Disco
Het K3-Verkeerspark opende in 2005, in eerste instantie nog zonder K3-thema. De K3-Brandweermolen werd eind 2012 toegevoegd. Het overdekte gedeelte van Plopsa Indoor Hasselt telt nog twee andere attracties die in het teken staan van de bekende meidengroep: De K3-Zweefmolen en De K3-Disco.Meer Plopsa Indoor Hasselt
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be