Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Kerstcadeautje van Slagharen: tickets voor kerstvakantie tijdelijk 12,90 euro

20-12-2022, 11.39 uur

Attractiepark Slagharen geeft iedereen de kans om voordelig langs te komen in de kerstvakantie. Onder de noemer Winter Western Deal verkoopt het Overijsselse pretpark online entreebewijzen voor 12,90 euro per persoon. Het gaat om een tijdelijke actie die loopt tot en met aanstaande zondag.

Slagharen werkt met variabele tarieven. Het maximum bedraagt dit jaar 32,50 euro. Kortingssite ActievandeDag.nl verkoopt momenteel wintertickets voor 15,90 euro. Via de webshop van Slagharen zelf zijn kaartjes momenteel dus nog eens 3 euro goedkoper.

De toegangskaarten van 12,90 euro kunnen de hele vakantie gebruikt worden, van zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari. Op die dagen gaat Slagharen dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur, dus ook op eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag.

Shows
Tijdens Winter Slagharen, zoals het winterseizoen wordt genoemd, gaan nagenoeg alle attracties open als de weersomstandigheden het toelaten. Verder zijn er meet-and-greets en verschillende shows, waaronder de Randy & Rosie Show in de Musical Hall. Bovendien kan er geschaatst worden in Winter Western Village. In het 4D-theater wordt een speciale kerstfilm vertoond.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be