Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell is fabrikant van kapotte horrorglijbaan zat

26-11-2013, 18.06 uur

Niemand kijkt er meer van op dat de glijbaan X-stream in het Tikibad weer eens buiten gebruik is. Het afgelopen jaar ging de horrormachine steeds om de paar weken kapot.

En elke keer als technici dachten dat ze de mankementen verholpen hadden, begonnen de problemen weer van voor af aan. Inmiddels staan er alweer hekken voor de ingang van de glijbaan.

De fabrikant blijft beterschap beloven, maar daar trapt de directie van het pretpark niet meer in. Het geduld van Duinrell is op. De firma krijgt nog één kans om de boel voor eens en voor altijd te fixen. Lukt dat niet, dan gaat het park op zoek naar een andere oplossing. Of slopen ook tot de mogelijkheden behoort, kon een woordvoerder niet zeggen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be