Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Woordvoerster Belgisch dierenpark staat in finale The Voice

19-12-2022, 22.16 uur

De woordvoerster van het grootste dierenpark van België blijkt uitzonderlijk goed te kunnen zingen. Louise Goedefroy, sinds 2020 de voorlichtster van dierentuin Pairi Daiza, doet mee aan talentenjacht The Voice van Vlaanderen. Inmiddels heeft ze het geschopt tot de finale.

Goedefroy is één van de vijf finalisten die deze week strijden om de stemmen van het publiek. Haar zangavontuur begon meer dan een jaar geleden, tijdens het vorige seizoen van The Voice. Door een dubbele kaakbreuk moest ze toen vroegtijdig stoppen. Dit seizoen maakte ze een comeback, met succes.

Haar werkzaamheden in het Waalse dierenpark combineert ze met de repetities, opnames en shows. "Louise is al goed gekend door de trouwe bezoekers van het park", schrijft de zangeres uit Affligem in een persbericht dat ze zelf naar de media stuurde.

Kippenvel
Ze wordt gesteund door haar baas, Pairi Daiza-oprichter en -eigenaar Eric Domb. "Zodra Louise begint te zingen, krijg ik letterlijk kippenvel", laat hij weten. "Ik nodig u uit om naar haar te luisteren en haar te helpen haar droom na te jagen."

Er is ook een promotiefilmpje opgenomen waarin Pairi Daiza-collega's de kijker oproepen om op Goedefroy te stemmen door een sms te sturen. The Voice van Vlaanderen wordt vrijdagavond om 20.45 uur uitgezonden op VTM.



Meer Pairi Daiza
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be