Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Aardappelsnack Spirello nu ook verkrijgbaar in Europa-Park

18-12-2022, 18.59 uur

De bekende aardappelsnack Spirello is nu ook te bestellen in Europa-Park. Het grootste attractiepark van Duitsland ging een samenwerking aan met de Nederlandse leverancier voor een verkooplocatie in de buurt van de Schweizer Bobbahn. Eén grote gefrituurde aardappelspiraal op een stokje kost daar 4,80 euro.

Dat is inclusief zout, barbecuekruiden of paprikakruiden. Spirello-oprichter Robert Luttjehuizen zegt enthousiast te zijn over de introductie van de lekkernij in het Zuid-Duitse pretpark. "Ze pakken het daar meteen goed aan", laat hij aan Looopings weten. "Het is ongelofelijk hoeveel er al verkocht is, er moest zelfs een spoedbestelling heen."

De kraam blijft in ieder geval staan in het winterseizoen, dat tot half januari 2023 duurt. Spirello wordt al langer aangeboden in onder andere de Efteling, Toverland, Attractiepark Slagharen, Burgers' Zoo, Safaripark Beekse Bergen, Bobbejaanland en Movie Park Germany.



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be