Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sprookjesbos Valkenburg

Pretpark in Valkenburg gesloten vanwege gladheid

18-12-2022, 16.10 uur

Het Limburgse pretpark Sprookjesbos Valkenburg is dit weekend niet opengegaan. Eigenlijk zou het sprookjespark op zaterdag 17 en zondag 18 december gehuld zijn in kerstsferen. Vanwege de sneeuw en gladheid heeft het management besloten om de poorten gesloten te houden.

"Het heeft in ons bos en op onze heuvel flink gevroren en gesneeuwd, waardoor onze paden te glad zijn", laat het park weten. "Wij doen er alles aan om de paden weer toegankelijk te maken."

Wie Sprookjesbos Valkenburg wil bezoeken, krijgt komende week een herkansing. "Wij hopen iedereen vanaf woensdag weer te kunnen ontvangen in ons mooie Sprookjesbos." Verder is het attractiepark in de kerstvakantie dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van 25 december en 1 januari.

Meer Sprookjesbos Valkenburg
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be