Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Coevorden

Nederlands Plopsa-park wil K3 vervangen door animatieserie Super Wings

21-12-2022, 11.55 uur

Het buitengebied van Plopsa Indoor Coevorden wordt aangepast. Meidengroep K3 moet daar binnenkort plaatsmaken voor een animatieserie met vliegtuigjes. Dat heeft Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst met fans.

Plopsa Indoor Coevorden is het enige Plopsa-pretpark in Nederland. Tot nu toe stond het buitengedeelte in het teken van K3, met De K3-Brandweermolen en Het K3-Verkeerspark. Verder zijn daar dansende fonteinen en een klimberg te vinden.

Een nieuw ontwerp toont hoe de K3-attracties een nieuw thema hebben gekregen. Het verkeerspark en de brandweermolen komen in het teken te staan van de tv-serie Super Wings. Dat programma gaat over pratende vliegtuigen die pakketjes bezorgen.

Pools
De Plopsa Group heeft het Super Wings-thema al vaker toegepast. In het Poolse attractiepark Majaland Kownaty opende in 2021 een Super Wings-gebied met een vliegtuigmolen en een waterspeelplaats. Dezelfde waterspeeltuin wordt momenteel ook gebouwd in het Duitse Holiday Park. Verder staan er Super Wings-attracties in Majaland Warsaw in Polen.

Overigens zal K3 niet helemaal verdwijnen uit Plopsa Indoor Coevorden. De K3-Zweefmolen in het binnengedeelte blijft staan. Verder kunnen bezoekers dansen en zingen in een heuse K3-Disco, waarvan het interieur binnenkort vernieuwd wordt. Ook daarvan is al een ontwerp beschikbaar.Meer Plopsa Indoor Coevorden
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be