Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Nieuwe Walibi-souvenirs tijdens Bright Nights: kersttruien, wintermokken en kerstballen

26-12-2022, 22.34 uur

Walibi Holland heeft het souveniraanbod aangepast aan het seizoen. In de Walibi-winkels zijn tijdens winteropenstelling Bright Nights verschillende nieuwe winterse producten verkrijgbaar, waaronder warme kleding in Walibi-stijl. Zo is er een foute Walibi-kersttrui voor 49,95 euro.

Ook kunnen bezoekers een sjaal (29,95 euro), een paar handschoenen (19,95 euro) en een muts (17,95 euro) met het Walibi-embleem aanschaffen. Alle kledingstukken zijn er in het rood en in het zwart. Voor een felrode Walibi-mok met kerstmotief wordt 7,95 euro gevraagd. Bij horecagelegenheden is dezelfde mok voor 10 euro te koop inclusief een warme drank.

Daarnaast biedt het pretpark Walibi-ornamenten aan, voor in de kerstboom. Een kerstdecoratie met het hoofd van de Walibi-kangoeroe kost 14,95 euro. Een kersthanger van de besneeuwde letter W is even duur. Voor een speciaal Eddie de Clown-kerstornament, dat eigenlijk niet verkocht zou worden, moet 19,95 euro afgerekend worden.

Pins
Verder zijn er magneten (5,50 euro), sleutelhangers (5,50 euro) en pins (3,95 euro) van de Walibi-mascotte met een kerstmuts. Voor 2,95 euro nemen bezoekers een polsbandje met ijskristallen en het Walibi-logo mee naar huis.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be