Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling in Concert nu volledig te beluisteren op Spotify en andere streamingplatforms

20-12-2022, 01.12 uur

De Efteling komt met een vervroegd kerstcadeautje voor fans. Efteling in Concert, de concertreeks ter gelegenheid van het zeventigjarig bestaan van het attractiepark, is vanaf nu integraal terug te luisteren via verschillende streamingkanalen. Het gaat om alle 31 muziekstukken uit de 75 minuten durende voorstelling.

Tijdens Efteling in Concert speelt het zeventigkoppige Metropole Orkest de muziek van bekende attracties als Raveleijn, Symbolica, Baron 1898, Fata Morgana, Droomvlucht, Vogel Rok, Joris en de Draak, het Spookslot, Villa Volta, De Vliegende Hollander en Sirocco. Ook enkele sprookjes komen voorbij.

De nummers staan sinds middernacht op Spotify. Gebruikers van de Spotify-app kunnen tegelijkertijd kijken naar een deel van de bijbehorende beelden. Speciaal voor het concert werden kunstzinnige video's geproduceerd met silhouetten en schaduwen. Het concertalbum verschijnt ook op diverse andere streamingplatforms, waaronder Apple Music, YouTube Music en Deezer.

Antwerpen
Half oktober was de show drie keer te zien in de Brabanthallen in Den Bosch, eind oktober vonden twee voorstellingen plaats in Rotterdam Ahoy. Op zondag 22 januari 2023 komt Efteling in Concert eenmalig naar de Lotto Arena in Antwerpen. Daarvoor zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be