Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell wil hangende achtbaan en freefall

20-11-2013, 23.45 uur | Reacties

Een achtbaan met hangende karretjes, een vrijevaltoren en een draaimolen met vliegtuigjes. Dat zijn de drie attracties die het hoogst op het verlanglijstje van Duinrell staan.

Ze staan vermeld in de omgevingsvergunning die het pretpark eerder deze maand heeft aangevraagd bij de gemeente Wassenaar. Hoewel de plannen volgens een woordvoerder niet aan de orde zijn, worden de drie nieuwe rides expliciet genoemd als toevoegingen voor de komende jaren.

Vooral de keuze voor een hangende achtbaan is gewaagd. In de jaren negentig kocht Duinrell al een 'flying coaster', de Batflyer. Dat liep niet goed af: vanwege ernstige technische problemen ging het gevaarte een paar jaar later ongebruikt naar de sloop. Duinrell verloor miljoenen euro's aan het debacle.

Meer Duinrell
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be