Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen vervangt oude stacaravans door nieuwe cottages

16-12-2022, 13.06 uur

Attractiepark Slagharen investeert in nieuwe accommodaties. In het vakantiepark worden oude stacaravans komende winter gefaseerd vervangen door moderne cottages. Dat heeft het Overijsselse pretparkresort zojuist bekendgemaakt. Slagharen kan ook al afbeeldingen laten zien van de nieuwe huisjes, die de naam Red Rock krijgen.

De cottages zijn geschikt voor gezinnen van maximaal zes personen. Ze komen op de plek van de Colorado Mobilehomes in Colorado City, gelegen achter het American Circus Theater. In het voorjaar van 2023 moeten de eerste huisjes worden opgeleverd. Slagharen spreekt over een "grote vernieuwingsslag".

Alle Red Rocks bestaan uit een woonkamer met een tv, twee badkamers met een douche en een ingerichte keuken met een vaatwasser en een magnetron. De cottages bevinden zich op loopafstand van het attractiepark. Voor de realisatie werkt Slagharen samen met leverancier BeHome uit het Belgische Stekene en Griftdijk uit Soesterberg.

Rocky Mountains
De nieuwe huisjes ontlenen hun naam aan Red Rocks Park, gelegen aan de voet van de Rocky Mountains in de Amerikaanse staat Colorado. Daarmee knipoogt Slagharen naar de oude Colorado-stacaravans. Het vakantiepark bestaat in totaal uit meer dan zeshonderd accommodaties en ruim tweehonderd kampeerplekken.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be