Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam neemt Leonardo DiCaprio op in collectie

16-12-2022, 13.52 uur

Madame Tussauds Amsterdam laat bezoekers kerst vieren met niemand minder dan Leonardo DiCaprio. De wereldberoemde Amerikaanse acteur heeft deze week een plek gekregen in het wassenbeeldenmuseum in de hoofdstad.

In een promotiefilmpje is te zien hoe DiCapri met een glas champagne in zijn hand poseert in een kerstdecor, omringd door besneeuwde kerstbomen, cadeautjes en de Kerstman.

DiCaprio (48) brak door in Hollywood dankzij zijn rol in Titanic. Daarna speelde hij in blockbusters als Catch Me If You Can, Shutter Island, Inception, Django Unchained, The Wolf of Wall Street en Once Upon a Time in Hollywood. Hij werd zeven keer genomineerd voor een Oscar.

Jennifer Aniston
In Madame Tussauds wordt DiCaprio omringd door sterren als Lady Gaga, Jennifer Aniston, Johnny Depp, Robert Pattinson, Eva Mendes en Ryan Gosling.



Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be