Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Saint Paul

22 attracties open tijdens nieuw winterevenement in Noord-Frans pretpark

11-12-2022, 23.58 uur

De lijst van Europese pretparken met een winteropening wordt alsmaar langer. Parc Saint Paul, een attractiepark in Noord-Frankrijk, is de volgende plek waar bezoekers voortaan ook in de winterperiode terechtkunnen. Het reguliere seizoen eindigde half november, maar in december staat een speciaal kerstevenement op het programma.

Onder de noemer Arbres de Noël gaan op vijf dagen 22 attracties open, waaronder een familieachtbaan, een houten achtbaan, een zweefmolen, een vrijevaltoren, een disk'o coaster en een spookhuis. Verder zijn verschillende kinderattracties toegankelijk, zoals draaimolens, rondritjes en speeltuinen.

Ook de afgelopen zomer geopende attractie Le Nébulaz is operationeel tijdens het winterse evenement. In de grote tent Arche aux Spectacles wordt een kerstcircus met clowns, acrobaten en andere artiesten opgevoerd. Parc Saint Paul zorgt eveneens voor een kerstmarktje en bijbehorend entertainment.

Bedrijfsuitjes
Tijdens Arbres de Noël zijn de poorten van het pretpark open van 10.30 tot 17.30 uur. Hoewel het initiatief vooral in het leven is geroepen voor bedrijfsuitjes, worden online ook individuele tickets aangeboden. De entreeprijs bedraagt 22 euro. Op zaterdag 8 april 2023 gaat het zomerseizoen van start.

Meer Parc Saint Paul
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be