Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling lanceert eigen app met nieuwe plattegrond

18-11-2013, 09.00 uur

Als één van de laatste grote attractieparken in Europa heeft de Efteling vandaag eindelijk een eigen app gelanceerd. Voortaan hoeven bezoekers niet meer te klungelen met een papieren plattegrond als ze verdwaald zijn in het Sprookjesbos.

Iedereen met een smartphone kan zich vanaf nu mobiel door het park navigeren. Speciaal voor de applicatie tekende de Efteling een nieuwe parkplattegrond, die voor de verandering tot op de millimeter klopt. De app bevat verder showtijden, een weerbericht, persoonlijke tips en actuele wachttijden. Die tijden zijn echter wel alleen zichtbaar vanuit het park.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be