Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto's: nieuwe achtbaan Walibi Holland staat volledig overeind

01-02-2023, 19.54 uurBeeld: theorder01/Pretpark.club

De nieuwe achtbaan van Walibi Holland is voor een groot gedeelte af. Dat blijkt uit dronebeelden die een fan heeft gemaakt. Het attractiepark werkt aan een gebied met onder andere een bescheiden familieachtbaan van de Italiaanse fabrikant Zamperla. De constructie van de rollercoaster staat al helemaal overeind.

Er wordt nog wel gewerkt aan het station en het landschap. Ook de trein ontbreekt nog. Het gebied kreeg de titel Speed Zone Off Road. De luchtfoto's verschenen vandaag op fanforum Pretpark.club. Afgelopen maand lekten al beelden uit van een plattegrond van de uitbreiding, waarop de precieze indeling te zien is.

De 200 meter lange achtbaan, bestaand uit een liftheuvel met wat bochten en spiralen, gaat Eat My Dust heten. Zamperla levert ook een fietsmolen met de naam Wind Seekers. Verder zorgt de Nederlandse firma PlayFountain uit Soest voor een waterspeelplaats met fonteinen: Cooldown. Een speeltoestel en een terras maken Speed Zone Off Road compleet.







Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be