Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Gasten Efteling Hotel onwel na lek in hotelkamer

09-12-2022, 15.11 uurBeeld: FPMB Erik Haverhals

In het Efteling Hotel zijn vrijdagmiddag drie personen onwel geworden in een hotelkamer. De aanleiding was hoogstwaarschijnlijk een lekkage in een koelkastje. Eén van de slachtoffers moest met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden.

Uit de minibar op de kamer was ammoniak gelekt, de stof die in oudere koelkasten gebruikt wordt als koelmiddel. Het drietal heeft daar vermoedelijk last van gekregen, al kon de brandweer ter plaatse niets meer waarnemen. De ramen en deur van de kamer waren toen al open gezet om te luchten.

Naast de brandweer kwamen twee ambulances en een politiewagen ter plaatse. Ook EHBO'ers van het attractiepark waren aanwezig. Een Efteling-woordvoerder laat aan Looopings weten dat er onderzoek wordt gedaan naar de oorzaak van het voorval. "De betrokkenen worden goed opgevangen onze medewerkers en bedrijfshulpverlening", aldus de voorlichter.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be