Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: dit is de nieuwe kersttrui van de Efteling

08-12-2022, 15.24 uurBeeld: Efteling, @efteling.bypleun, @eftel52

In de Efteling is vanaf vandaag een nieuwe wintertrui verkrijgbaar, met kabouters en kerstbomen erop. Sinds 2018 brengt het attractiepark jaarlijks een speciale kersttrui uit tijdens de Winter Efteling. Dit jaar wordt die traditie voortgezet met een nieuw ontwerp én - voor het eerst - een kinderversie.

Op de trui van 2022, uitgevoerd in groentinten met gouden accenten, staan vijf verschillende kabouters. Twee van hen dragen een kerstboom, de achterkant is volledig groen. "Perfect voor de feestdagen", laat de Efteling weten.

Volwassenen kunnen de truien - in de maten S tot en met XXL - voor 35 euro aanschaffen op de Warme Winter Weide en in de souvenirwinkels Efteldingen en In den Ouden Marskramer. Voor kinderen is de winterkleding beschikbaar van maat 110 tot en met 164, voor 25 euro. Abonnementhouders krijgen 5 procent korting.

Taart
Voor de liefhebbers zijn ook bijpassende huissokken ontwikkeld, met op de voorkant een kabouter met een taart in zijn handen. Aan de onderkant fungeert het Efteling-logo als een antisliplaag. De sokken zijn voor 9 euro per paar te koop in één maat: 35 tot en met 42.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be