Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Zoo Antwerpen

Terugroepactie Zoo Antwerpen: speelgoed mogelijk gevaarlijk voor kinderen

08-12-2022, 10.47 uur

Een leverancier van Zoo Antwerpen is een terugroepactie gestart. Speelgoed dat verkocht werd in de Belgische dierentuin blijkt potentieel gevaarlijk te zijn voor kleine kinderen. Daarom is het product per direct uit de handel gehaald. Bezoekers die het artikel kochten, kunnen hun geld terugkrijgen.

Het gaat om de item CarPet van het Belgische bedrijf Tiny Magic, bestaand uit drie houten auto's en een stoffen speelmat. "Dat speelgoed zou niet langer veilig genoeg zijn voor de kleinsten onder ons", meldt Zoo Antwerpen in een bericht op Twitter.

"De wieltjes onder de wagens zouden kunnen loskomen en dat zou ervoor zorgen dat kinderen zich hierin kunnen verslikken." Wie het speelgoed terugbrengt naar het verkooppunt, ontvangt een terugbetaling. "Bedankt voor het begrip en onze excuses voor het ongemak."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Zoo Antwerpen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be