Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Video: eerste sneeuw van het seizoen in Movie Park Germany

06-12-2022, 12.03 uur

In Movie Park Germany is deze week de eerste sneeuw van het seizoen gevallen. Videobeelden op Instagram laten zien hoe de straten, gebouwen, attracties en decors in het Duitse filmpark bedekt zijn met een laagje sneeuw. Bezoekers hebben er niet in levenden lijve van kunnen genieten: Movie Park is sinds half november gesloten voor publiek.

Dankzij het filmpje kan iedereen de winterse taferelen toch zien. Achtereenvolgens komen waterbaan Area 51 - Top Secret, het entreeplein met lanceerachtbaan Star Trek: Operation Enterprise, themagebied The Hollywood Street Set, parkdeel Nickland en familieachtbaan Movie Park Studio Tour voorbij.

Movie Park kijkt naar eigen zeggen terug op een succesvol seizoen, waarin het bezoekersaantal van 2019 - vóór de coronacrisis - bijna geëvenaard werd. Volgens directeur Thorsten Backhaus was er na de pandemie sprake van "een toegenomen inhaalvraag".

Juni
2023 zal voornamelijk in het teken staan van de komst van een nieuwe stuntshow op de plek van Crazy Cops New York, met een nieuw decor. De voorstelling moet in juni in première gaan. Het nieuwe seizoen start op vrijdag 24 maart.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be