Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Pretparken negeren landelijke Zwarte Pieten-rel

14-11-2013, 08.31 uur

Pretparken trekken zich niets aan van de discussie over de discriminerende kant van Zwarte Piet. In Duinrell, Toverland, Slagharen en de Efteling worden de zwartgeschminkte helpers dit jaar gewoon even hartelijk onthaald als altijd.

Toverland organiseert een groots Pietenspektakel, Slagharen haalt talloze Zwarte Pieten in huis voor een massaal Sinterklaasfeest en in Duinrell komen vijf dagen lang Pieten langs voor een reeks mega-Sinterklaasshows.

Ook de Efteling laat de knechten opdraven bij drie speciale voorstellingen van een musical. Personen die zich al weken tevergeefs verzetten tegen de eeuwenoude nationale traditie kunnen de pretparken komende weken het beste mijden.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be