Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Emile Ratelband klaagt over wachtrij Toverland: 'Zó jammer'

04-12-2022, 23.58 uurBeeld: @emile_ratelband

Toverland heeft het geduld van Emile Ratelband (73) flink op de proef gesteld. De bekende Nederlander bracht afgelopen zaterdag een bezoek aan het winterevenement van het Limburgse attractiepark. Op social media klaagt hij steen en been over een wachttijd bij één van de horecagelegenheden.

Ondernemer en mediapersoonlijkheid Ratelband wilde een drankje halen in de almhut in themagebied Winter Laguna. Hoewel hij tevreden lijkt te zijn over het park, laat hij op Twitter zijn ongenoegen blijken over de lange rij. Naar eigen zeggen stond hij een uur te wachten.

"Helemaal fantastisch alleen een uur wachten voor kopje warme chocolademelk in bar bij ijsbaan?", aldus Ratelband. "Zó jammer." Toverland heeft dit weekend geen reactie achtergelaten onder het bericht. Wel reageert een ander: "En waarschijnlijk mag je 5 euro afrekenen voor een lauwe bak."

Tsjakkaa
Ratelband vergaarde in de jaren tachtig en negentig roem als positiviteitsgoeroe en entertainer, met de term 'tsjakkaa' als lijfspreuk. Dit jaar verscheen op streamingplatform Videoland een driedelige documentaireserie over zijn emigratie naar Thailand. Kennelijk heeft hij Nederland nog niet definitief vaarwel gezegd.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be