Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Honderden nudisten nemen waterparadijs van Engels pretpark over

05-12-2022, 16.04 uur

Het Engelse attractiepark Alton Towers heeft honderden nudisten verwelkomd. Na afloop van het reguliere pretparkseizoen komen de leden van British Naturism traditiegetrouw een weekend lang naar Splash Landings, het hotel en waterpark van Alton Towers. De trekpleister is dan exclusief geopend voor de Britse naturistenvereniging.

In 2022 vond het evenement voor de vijftiende keer plaats. De jubileumeditie op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november trok zo'n 450 geïnteresseerden. Naaktlopers hadden het hotel en waterpark helemaal voor zichzelf. Ze konden ook meedoen met extra activiteiten, zoals quizzen, wandelingen, yoga, fitness, aquarobics en waterpolo.

's Avonds stond onder meer bodypainting op het programma. "We kleden ons op vrijdag om 18.00 uur uit en we hoeven pas op zondagmiddag weer aan kleding te denken", zo valt te lezen op de website van British Naturism. Daar zijn ook foto's te vinden van het drukbezochte naturistenweekend.

Verdriet
In Nederland was het bekende Tikibad van Duinrell jarenlang het toneel van een naaktzwemdag. Dit jaar ging de bijeenkomst niet door. Het Wassenaarse attractiepark vreesde voor een demonstratie door tegenstanders, tot verdriet van organisator Naturisten Federatie Nederland. Vervolgens is de samenwerking tussen beide partijen opgeschort.

Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be