Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Directrice Disneyland Paris bij chic diner met Amerikaanse president Joe Biden

04-12-2022, 22.15 uur

De directrice van Disneyland Paris is afgelopen week aanwezig geweest bij een luxueus diner met de Amerikaanse president Joe Biden. Natacha Rafalski (54), die het Europese Disney-resort leidt sinds eind 2018, was uitgenodigd voor een chic staatsdiner ter ere van de Franse president Emmanuel Macron.

De uitbundige bijeenkomst bij het Witte Huis, bedoeld om de band tussen Frankrijk en de Verenigde Staten te versterken, vond plaats op donderdag 1 december. Rafalski, die in haar eentje arriveerde op de rode loper, vertegenwoordigde Disneyland Paris als Frans icoon en belangrijke werkgever.

Het is voor het eerst dat Biden een officieel staatsdiner organiseerde sinds hij in januari 2021 benoemd werd tot president. Naast prominente ondernemers werd het evenement bijgewoond door politici, donateurs en personen uit de entertainmentindustrie.

Canada
Natacha Rafalski volgde enkele jaren geleden Catherine Powell op als hoofd van Disneyland Paris. De topvrouw werd geboren in Canada, maar haar jeugd bracht ze door nabij de Franse hoofdstad. Sinds 1995 bekleedde ze verschillende financiële functies binnen Disney. Daarbij hield Rafalski zich niet alleen bezig met het Europese resort, maar ook met de komst van Shanghai Disney Resort.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be