Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
RitterRost - Magic Park Verden

Attractiepark in Noord-Duitsland opent darkride met draken

05-12-2022, 17.33 uurBeeld: Full Experience, Dark Ride Database

Een pretpark in het noorden van Duitsland heeft afgelopen weekend een nieuwe trackless darkride gepresenteerd. Bezoekers van RitterRost - Magic Park Verden kunnen vanaf nu een ritje maken in de overdekte attractie Drachen Magic. Het verhaal gaat over tovenaar Fabulus, de mascotte van het park, die enorme drakeneieren heeft gevonden in het bos.

Hij besloot de eieren mee te nemen naar zijn schuur, waar ze zijn uitgekomen. Nu heeft de tovenaar zijn onderkomen geopend voor publiek. Gasten nemen plaats op betoverde banken. Die leiden hen langs verschillende scènes met draken. Hun namen werden gebaseerd op iconen uit de pretparkbranche, waaronder Werner Stengel, Franz Mack en Anton Schwarzkopf.

Drachen Magic was de grootste investering voor Magic Park Verden in de afgelopen twee decennia. Het project kostte 250.000 euro. De meeste onderdelen werden in eigen huis ontwikkeld. Het gebouw stond er al. In het verleden was de locatie in gebruik als opslag.

Bavaria Filmstadt
Er is een aparte voorshow met de uil Gloria von Eulenstein, die de veiligheidsinstructies voor haar rekening neemt. De uil is ook te horen tijdens de rit. Het transportsysteem van de Nederlandse leverancier ETF Rides werd overgenomen van het Duitse pretpark Bavaria Filmstadt. Daar reden de karretjes rond tussen 2011 en 2020.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer RitterRost - Magic Park Verden
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be