Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Limburg krijgt nieuw overdekt pretpark

13-11-2013, 08.08 uur

Limburg is niet de eerste plek waar je aan denkt als het gaat over technologie en innovatie. Toch krijgen de limbo's binnenkort waarschijnlijk een gloednieuw hightech pretpark.

Vlak naast een groot winkelcentrum in Roermond komt Yumble te liggen, een indoor attractiecomplex vol revolutionaire snufjes. De plannen zijn rond, de investeerders zijn gevonden en de bouwvergunning is ingediend. Met een beetje geluk zou de eerste schop nog dit jaar in de grond kunnen. Al in oktober 2014 moeten de poorten van het negenduizend vierkante meter grote entertainmentcentrum open kunnen. Bovendien zitten er grote namen achter het project.

Eén van de leveranciers blijkt de illustere Nederlandse attractiebouwer Vekoma te zijn. Samen met een paar buitenlandse partners zorgt de fabrikant voor virtualreality-rides als een simulator en een 3D-darkride, allemaal voorzien van interactieve schermen en levensechte projecties.

Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be