Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Drie kermisbezoekers vliegen uit attractie in Wales

30-11-2022, 21.03 uur

Op een kerstmarkt in Wales zijn drie personen zwaargewond geraakt bij een ongeluk met een kermisattractie. Ze vlogen afgelopen zaterdag uit een attractie met de naam Ice Skater, een calypsomolen met tollende armen. Dat melden regionale media.

Volgens ooggetuigen ging de veiligheidsbeugel tijdens een ritje open. Het incident vond plaats bij Winter Wonderland in de stad Cardiff. Omstanders beschrijven hoe ze een enorme knal hoorden, waarna ze meerdere mensen op de grond zagen liggen.

Twee slachtoffers moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. Eén van hen lag daar maandag nog. Autoriteiten onderzoeken de zaak. In de tussentijd blijft de attractie gesloten. De rest van Winter Wonderland is wel toegankelijk. Het evenement duurt nog tot en met zondag 8 januari.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be