Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: honderdduizenden kerstlampjes tijdens Winter Feelings in Toverland

01-12-2022, 11.42 uur

Winter Feelings, het nieuwe winterconcept van Toverland, komt na zonsondergang pas volledig tot zijn recht. Als de avond valt worden in het Limburgse attractiepark deze winter honderdduizenden lampjes ontstoken. Attracties en gebouwen zijn voorzien van kerstverlichting en op veel plekken verschenen guirlandes en dennenbomen met lampjes erin.

Het is voor het eerst dat Toverland in de wintermaanden volledig opengaat, inclusief de buitengebieden Ithaka, Magische Vallei en Avalon. Er werd een hoop geïnvesteerd in nieuwe verlichting. Entreegebied Port Laguna - voor de gelegenheid omgedoopt tot Winter Laguna - vormt het middelpunt van de kerstactiviteiten. Daar kan ook 's avonds geschaatst, gegleden en gecurld worden.

Verder werd het gewoonlijk vrij kale wandelpad tussen Port Laguna en Avalon voorzien van heel veel kerstverlichting in bomen en op struiken. Bij kampvuren in de Magische Vallei, Ithaka en Avalon kunnen marshmallows geroosterd worden.

Sluitingstijd
Winter Feelings vindt plaats in de weekenden tot 15 januari, plus de hele kerstvakantie. Hoelang bezoekers Toverland in het donker kunnen bewonderen, hangt af van de sluitingstijd van het park. De poorten sluiten 's winters om 18.00, 19.00 of 20.00 uur. Op dit moment gaat de zon rond 16.30 uur onder.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be