Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Boete en voorwaardelijke celstraf voor twintiger die voyeuristische foto's nam in zwembad Bellewaerde

28-11-2022, 09.21 uur

Een 22-jarige Vlaming heeft stiekem foto's genomen in de kleedruimtes van Bellewaerde Aquapark, het zwemparadijs bij het Belgische pretpark Bellewaerde Park. Na onderzoek trof de politie voyeuristische beelden en kinderporno aan op zijn computer.

De man uit de gemeente Moorslede is veroordeeld tot een boete en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee jaar. Dat meldt nieuwssite HLN. Volgens Bellewaerde heeft een opa van een minderjarig meisje destijds al een melding gemaakt van een dergelijk voorval.

Het meisje bleek de toenmalige vriendin van de twintiger te zijn. Door een beperking heeft ze de mentale leeftijd van een persoon van 7 jaar. De twee hadden ook seks in een kleedhokje van Bellewaerde Aquapark, maar volgens haar begeleider wilde ze dat eigenlijk niet.

Advocaat
In de rechtszaal vertelde de advocaat van de man dat zijn cliënt óók mentaal beperkt is en onder bewindvoering staat. Hij zou situaties totaal verkeerd inschatten. Uiteindelijk legde de rechter naast de voorwaardelijke celstraf een boete van 4000 euro op. Verder moet hij zich de komende tijd houden aan strikte voorwaarden.

Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be