Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: Toverland-karakters samen op het podium in nieuwe slotshow Het Magische Winterfeest

29-11-2022, 17.19 uur

De verschillende personages van Toverland ontmoeten elkaar in een nieuwe show. Elke themawereld in het attractiepark wordt bevolkt door eigen figuren. Voor de muzikale voorstelling Het Magische Winterfeest, dagelijks te zien tijdens winterseizoen Winter Feelings, staan ze voor het eerst samen op één podium.

Zo zien toeschouwers heksje Toos Toverhoed, zwijntje Morrel, uitvinder Maximus Müller, leden van de familie Magistralis, tovenaar Merlijn en tovenaarsleerling Arlène dansen en zingen. Ze krijgen gezelschap van twee winteracts: de Winter Wonder Verzamelaars en de Winterse Klanken.

De karakters zingen liedjes rond een 10 meter hoge kerstboom. Müller dreigt de feeststemming de bederven als hij toegeeft niet in magie te geloven. Uiteindelijk gaat de sceptische uitvinder toch overstag, waarna de boom weer aangestoken kan worden.

IJsbaan
Toverland spreekt over "een kleurrijke en spectaculaire slotshow". De voorstelling wordt een kwartier vóór sluitingstijd vertoond op de ijsbaan in Winter Laguna, de winterse variant van enteegebied Port Laguna. Winter Feelings vindt plaats in alle weekenden tot half januari 2023 en tijdens de volledige kerstvakantie.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be